Luft/Luftvärmepumpar!

Luft-Luftvärmepump

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Ett expempel är att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 60% Du får dessutom en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar. Är du intresserad av att köpa en luftvärmepump så tveka inte på att kontakta oss!

Panasonic HZ-XKE

Nya Panasonic HZ35XKE kommer med en ny och elegant design, smarta funktioner och förbättrat SCOP för ännu högre energieffektivitet. Bakom Panasonics luft-luftvärmepumpar finns ett stort fokus på utveckling av ny teknik. Panasonic har verkligen lyckats med att skapa en riktigt energieffektiv luft-luftvärmepump, som ger god effekt vid låga temperaturer.

Panasonic CZ-WKE

Bakom nya CZ-WKE modellen finns ett stort fokus på utveckling av ny teknik. Panasonic har verkligen lyckats med att skapa en riktigt energieffektiv luftvärmepump, som ger god effekt vid låga temperaturer. Du får dessutom en behaglig inomhustemperatur med frisk och ren luft i en kompakt och stilren design. CZ-WKE levereras med hög prestanda och ett effektivt luftreningssystem.

Panasonic nZ-VKE

NZ-serien nu i en uppdaterad version med snygg design och tillförlitlighet året om. Panasonic NZ är kraftfulla och pålitliga luftvärmepumpar som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Förutom att leverera effektiv kyla och värme kommer Panasonics NZ luftvärmepump med inbyggt WiFi för enkel uppkoppling till internet, trådlös fjärrkontroll med LED-belysning, miljövänligt köldmedium R32, elegant design och mycket mer.

Panasonic lZ-TKE

Mer information kommer inom kort. 

Panasonic Golvmodell

Panasonics Golvmodell har en diskreta design som är en av dess främsta fördelar. Den golvstående enheten smälter, oavsett placering, fint in i den omgivande miljön och upplevs aldrig som påträngande. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar, exempel på detta är att fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA EN LUFT/LUFTVÄRMEPUMP?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Namn*
Gatuadress*
Postnr & Ort*
Email*
Telefonnummer*
Befintlig uppvärmning*
Uppvärmningsyta i m2*
Övrig info