Luft/Luftvärmepumpar!

Luft-Luftvärmepump

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Ett expempel är att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 60% Du får dessutom en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar. Är du intresserad av att köpa en luftvärmepump så tveka inte på att kontakta oss!

Panasonic HZ-XKE - Nyhet

Nya Flagship – ett både välkommet och välkomnande inslag i ditt hem!

Smarta Flagship innefattar nanoe™ X-teknik, med fördelar från hydroxylradikaler. Flagship har avancerade styrningsalternativ, klassledande prestanda, snygg design samt intelligenta funktioner och är utvecklad för att göra din hemmiljö bekvämare, renare och behagligare att vara i – även under extrema väderförhållanden.

Panasonic CZ-WKE

Bakom nya CZ-WKE modellen finns ett stort fokus på utveckling av ny teknik. Panasonic har verkligen lyckats med att skapa en riktigt energieffektiv luftvärmepump, som ger god effekt vid låga temperaturer. Du får dessutom en behaglig inomhustemperatur med frisk och ren luft i en kompakt och stilren design. CZ-WKE levereras med hög prestanda och ett effektivt luftreningssystem.

Panasonic nZ-VKE

NZ-serien nu i en uppdaterad version med snygg design och tillförlitlighet året om. Panasonic NZ är kraftfulla och pålitliga luftvärmepumpar som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Förutom att leverera effektiv kyla och värme kommer Panasonics NZ luftvärmepump med inbyggt WiFi för enkel uppkoppling till internet, trådlös fjärrkontroll med LED-belysning, miljövänligt köldmedium R32, elegant design och mycket mer.

Panasonic lZ-TKE

Mer information kommer inom kort. 

Panasonic Golvmodell

Panasonics Golvmodell har en diskreta design som är en av dess främsta fördelar. Den golvstående enheten smälter, oavsett placering, fint in i den omgivande miljön och upplevs aldrig som påträngande. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar, exempel på detta är att fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla.

LN hero 12

Mitsubishi Hero

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. 

greebora-2048x803

Gree Lomo

En effektiv och lite mindre värmepump som passar perfekt i garaget eller för de lite mindre utrymmena.
Inomhusdelen är utformad för att effektivt fördela värmen samtidigt som den är diskret. Den tysta inomhusdelen kan
anpassas upp till sju olika fläkthastigheter.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA EN LUFT/LUFTVÄRMEPUMP?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Namn*
Gatuadress*
Postnr & Ort*
Email*
Telefonnummer*
Befintlig uppvärmning*
Uppvärmningsyta i m2*
Övrig info